+Malta Cuvée de la Companyia Cervesera del Montseny o l’art d’estimar la cervesa

Eis, ja ha tornat !!! la Malta Cuvée de la gent de CCM, aquesta no l’he tastat encara però la de l’any passat era boníssima, essent aquest el 2n any que la fan espero que encara sigui millor si cap. M’agraden aquestes cerveses naturals, són especials, són realment un aliment, de fet si en prens gaire abans de dinar, segur que menges menys i, si l’acompanyes amb unes olivetes encara menys. Tot i que aquesta Cuvée la reservarem per un sopar : un bon plat de pasta fresca, ben cuinada (vull dir amb una salsa ben preparada) i una força formatge ratllat per sobre.

Us reprodueixo l’entrada que han fet a la seva web:

“Aquest mes d’abril torna la cervesa artesana d’edició limitada +MALTA CUVÉE. Cervesa d’alta fermentació, d’estil Barrel Aged Pale Ale i envellida en barril de roure  francès durant més d’un any. Durant la maduració la cervesa s’impregna del gust a fusta i incorpora aquest sabor càlid que la fa tan especial.Una cervesa d’edició limitada i que ni es filtra ni es pasteuritza, totalment natural.”

La podeu trobar a la nostra botiga en línia www.vinscatalans.cat

Quina gran idea, els de CCM estan organitzant un concurs de disseny de posavasos, el guanyador es pot endur 365 ampolles de cervesa, una per cada dia de l’any !!! Mira les bases aquí 

Bon vi i bona cervesa

www.vinscatalans.cat


2 thoughts on “+Malta Cuvée de la Companyia Cervesera del Montseny o l’art d’estimar la cervesa

  1. Interesante iniciativa la cual envidio, he estado intentando contactar con varias cervecerias artesanas para que pudiera participar en la feria de vinos que estoy organizando ” II Fira de Vins de orrelles de Llobregat” sin contestación tras semanas de diversos intentos y mira que es un tema que me apasiona, el año pasado estuve haciendo mi propia cerveza y si bien no fue la mejor si que fue muy divertido.

    Salud

    • Hola David, la gente de CCM suele participar en bastantes ferias, por que no te pones en contacto con ellos? Pruébalas son buenísimas !!! Empezaron como un grupo de amigos que se reunían para hacerse su propia cerveza.

Deixa un comentari