Lactium 2011, la fira de formatges de Vic, del 6 al 8 de Maig

Ja va la 3era Fira dels formatges artesans a Vic : Lactium. Tot de paradetes de formatges de tot tipus ( amb romaní, amb pebre amb llet de cabra, de vaca, d’ovella, curats, tendres…mhhhh) i productes làctics, també hi podeu trobar altres coses com embotits, coques, degustacions… La fira és al passeig, al centre de Vic, si feu dues passes més arribareu a la nostra botiga que està al final del mateix passeig i podreu completar la vostra compra de formatges amb un bon vi o cava català, aprofito per fer una mica de publicitat. La botiga es diu Esperit de Vic. Aprofito per fer un petit test d’audiència ;D, si dieu que heu llegit aquest post us convidarem a una copeta de cava fresquet !!! Davant de la nostra botiga, el dissabte tarda, fant un concurs de “munyir la vaca”, no sé massa què volen fer, però estarem distrets !!

Tornant a la fira, comença el 6 i acaba el diumenge 8 de Maig, una bona activitat prop de Barcelona, però prepareu la butxaca perque les temptacions són moltes i bones !!!

Productes artesans que, a vegades, costen de trobar allà on anem a comprar normalment. Així colaborem a que els petits productors també es guanyin la vida i nosaltres gaudim del plaer del bon menjar.

Us poso el programa de VicFires pel Lactium aquí sota

Us esperem

www.vinscatalans.cat

DIVENDRES 6 DE MAIG
10:00 –13:00 (Activitat Professional)
2on FÒRUM DEL FORMATGE, a la Sala Coll i Bardolet de l’Edifici de El Sucre de Vic
Tema de debat: Situació de la comercialització dels formatges artesans a Catalunya?
10:00 Recepció i exposició dels objectius del debat per part del moderador
10:10 Inici del debat amb l’exposició de les principals qüestions
12:30 Exposició de les conclusions obtingudes en el debat i revisió de les mateixes per part de
tots els participants
DISSABTE 7 DE MAIG
09:00 –13:00
3er CONCURS DE FORMATGES LACTIUM, a la Carpa Degustació del Passeig de Vic
16:30 – 20:00
“Concurs de munyir la vaca” a la Plaça del Carbó DAVANT DE LA NOSTRA BOTIGA
17:00 – 17:45
“Aspectes pràctics de treball amb formatge artesà: tall, conservació, servei” a càrrec de Oriol Urgell.
Lloc: Carpa Degustació del Passeig de Vic
18:00 – 19:00
“Cuina amb formatge artesà català” a càrrec de Toni Sala, restaurant Fonda Sala
Lloc: Carpa Degustació del Passeig de Vic
PROGRAMA DIARI
09:00 – 21:00
“Mercat del Formatge” a la Rambla del Passeig de Vic
10:00 – 23:00
“Degustació dels millors formatges artesans” a la Rambla del Passeig de Vic
Lloc: Carpa Degustació del Passeig de Vic. Entrada: 6 €
PROGRAMA LACTIUM 2011
MÉS INFORMACIÓ A: http://www.vicfires.cat T 938833100
09:00 – 21:00
“Exposició de maquinària antiga d’elaboració” a la Rambla del Passeig de Vic
20:00 –22:00
Tast popular de formatges artesans i vins catalans, maridats amb la millor música
Preu: 12 €. Lloc: Carpa Degustació del Passeig de Vic
DIUMENGE 8 DE MAIG
11:00 – 12:00
“Cuina amb formatge artesà català” a càrrec de Nandu Jubany, restaurant Can Jubany
Lloc: Carpa Degustació del Passeig de Vic
12:30 – 13:15
“Aspectes pràctics de treball amb formatge artesà: tall, conservació, servei” a càrrec de Oriol Urgell.
Lloc: Carpa Degustació del Passeig de Vic
PROGRAMA DIARI
09:00 – 21:00
“Mercat del Formatge” a la Rambla del Passeig de Vic
10:00 – 21:00
“Degustació dels millors formatges artesans”: a la Rambla del Passeig de Vic
Lloc: Carpa Degustació del Passeig de Vic. Entrada: 6 €
09:00 – 21:00
“Exposició de maquinària antiga d’elaboració” a la Rambla del Passeig de Vic

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s