Sèpia amb pèsols, tot un clàssic

Som-hi !!! Sèpia amb pèsols del Maresme. Recepta de la biblia de la Ruscalleda:

3/4 de sèpia

1 kilo de pèsols bons

ceba

tomàquet

all

julivert

Posar la sèpia (tallada a troços de 2×2 cm) a la cassola amb una mica d’oli i cubrir-la d’aigua. Deixar reduir l’aigua, aproximadament uns 15 minuts, així la sèpia s’estova. Afegir-hi la seva ben trinxada i deixar que es sofregeixi duran 12 minutets. Afegir el tomàquet trinxat i deixar que es confiti (3 minuts). Afegir els pèsols, remenar una mica i afegir aigua, sense cobrir-los, bullir 5 minuts i afegir una picada d’all i julivert amb una mica de farina i aigua. Deixar reposar 3 minuts i llestos . Per llepar-se els dits. Els pèsols comprarts a la parada de verdura del Maresme del mercat de Vic, a la Plaça Santa Teresa, una micona cars 4,5 € 350 gr tot i pelats, no eren massa dolços però suposo és perque encara no és temporada, però val la pena.

Ho varem acompanyar amb el Temptació de la Catalunya Nord, bona combinació.

Apali

MARTA

Deixa un comentari