Sopa torrada amb pelotilles mhhhhh

Vinga avui, una recepta fàcil típica de Vic: la sopa torrada amb pelotilles.

1 litre de caldo, pot ser de brick, avui ‘hi ha arreu i bons

pa torrat al forn, a tots els forns de Vic en venen

pelotilles , en trobareu a totes les tocineries de Vic, si no, les podeu fer fàcilment com si fessiu la pilota de Nadal però en petit : carn, ou, farina de galeta, ou i all

Fregiu les pelotilles a la paella. Mentrestant, feu bullir el caldo i afegiu-hi el pa. Deixeu bullir uns 10 minuts i afegiu les pelotilles 5 minuts més. Ja està, un plat contundent de cullera per un dia de fred. Boníssim per agafar calor. Una variant: un cop fet molinar-ho tot, però no ens agrada massa aquesta.

Bé, això si, heu d’evitar utilitzar plats horrorosos d’Arcopal com els que té en Quim.

Apali, disfruteu

MARTA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s