Xai farcit amb pinya

I som-hi, aquest cap de setmana: xai farcit amb pinya. Varem fer desossar una espatlla de xai (uf 14 € un kilo més o menys, però per 2 sobra menjar per un altre àpat complet), la vaig farcir d’una botifarra debudellada amb ceba cuita, 1 ou, una molla de pa sucada amb súc de pinya i trocets de pinya natural molt petita. Costa una mica de fer-ne un rotllo. Després ho vaig posar al foc 15 minuts, hi vaig tirar 100 ml d’aigua calenta, 150 de brandy i 50 de suc de pinya natural. 30 minuts més al forn. Un cop cuit la salsa es cola i s’incopora a un pot amb pinya a trocets que es cou uns 3 minuts. I apali cap al plat!!! Tallem el  farcit a talls rodons. La recepta recomana acompanyar-lo amb arròs blanc amb pèsols. Tot plegat boníssim. En aquest cas ho varem acompanyar d’un bourdeaux, una mica massa fort pel meu gust per aquest plat però bé ens hem de beure el stock que tenim ;D

Com podeu veure, el cap de setmana, ens cuidem força i el règim queda oblidat Les fotos: la primera la imatge del bitxo perque tingueu idea de les dimensions. La segona: el plat montat.

MARTA

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s