Fondue de carn

Ara fa dies que no la fem: una fondue de carn. El Quim té moltes virtuds, però té un defecte: no li agrada el formatge, és pert tot un món increible de sabors i textures, així que hem de fer una fondue de carn, però en tenim la mà trencada. És un plat no massa car i fàcil de preparar. Primer : tireu a l’oli, d’oliva es clar, el de blat de moro es crema abans, un gra d’all i unes herbes lligades i poseu la caçoleta al foc perque es vagi escalfant. Per les salses: faig una mahonesa amb el pimer : 2 parts d’oli 1 part de llet i una mica de sal, la divideixo en 3 parts. En una d’elles hi afegeixo curry en polç, a l’altre pebre vermell dolç i el darrer hi poso un all i torno a triturar per fer all i oli. Una altra versió és afegir-hi tàperes i cogombrets. Per les carns : mhhh la xistorra sense salsa queda boníssima, el pollastre amb el curry i després, vedella, llom i salsitxa. A vegades també ens fem una mica de patata que anem fregint a la fondue. Bé un sopar lent per degustar un bon vi, apte per l’hivern però que es pot menjar també ara. Us poso un enllaç del gremi de carnissers aquí , d’on he tret la fotografia i on també hi trobareu la recepta. No cal saber cuinar i teniu un sopar ideal per 4 persones o 2, per vi negre ( català) i que podeu acompanyar d’una bona amanida. Vagi de gust.
MARTA

Anuncis

One thought on “Fondue de carn

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s