Pollastre amb vinagreta i olives

Segueixo amb el llibre de la Ruscalleda i les seves receptes per l’estiu, ara pollastre amb vinagreta i olives, una recepta llarga però molt fàcil de fer. Sofregim una mica de carn salada, després hi posem una ceba tendra i un porro tallat en juliana amb un ramet d’herbes o llaurer. Un cop sofregit, afegim un pollastre tallat a octaus, si pot ser de pagès millor, amb la pell cap a sota i el cobrim amb 600 d’aigua + 600 d’oli + 200 de vinagre de xerès + 200 de xerès ( jo ho vaig fer amb cognac perque no tenia xerès), ho salpebrem. Ho deixem coure 1 hora a foc molt baix ben tapat, després una hora més destapat. I  ja està , s’ha de menjar fred o tebi. Ahhhh les olives sevillanes i les negres s’han d’afegir al montar el plat. Queda boníssim !!!

Bé, amb en Quim estem descobrint que les receptes que ens agraden més són aquelles més senzilles en les que pots detectar el sabor de l’element principal, aquesta mateixa recepta amb ànec? amb tonyina?… sardines? uf promet això.

Ho varem acompanyar amb un Castell de Penissars negre, força bé, amb la calor pot ser hagués anat millor un rosadet.

Bon profit

http://www.vinscatalans.cat ( estem apagats duran uns dies, si voleu contactar amb nosaltres feu-ho per e-mail esperitdevic@gmail.com

Anuncis

One thought on “Pollastre amb vinagreta i olives

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s