Els bunyols i la mare que els va parir

Estic indignada !!! Acabo de comprar 1/4 de bunyols de Quaresma a la pastisseria. M’agraden, és de les poques coses de pastisseria que m’agraden i, com que són un cop l’any, encara venen més de gust. Pregunto a la dependenta quin preu tenen:  a 32 € el kilo !!! i afegeix… (sense que jo digués res), “pesen poc”, pesen poc? i el sucre que porten?

– M’agrada recolzar el comerç de proximitat

– M’agrada seguir les tradicions

– M’agrada comprar a la pastisseria després de tota la publicitat que sentim per la radio que hi comprem

– M’agraden els bunyols de Quaresma

– M’agrada comprar productes tradicionals, fets a mà

– M’agrada que tothom es pugui guanyar la vida però sense passar-se

Però …

– NO m’agrada que em prenguin el pel

– NO m’agrada pagar 32 € per uns bunyols quan 2 kilos de gamba argentina gegant a la Sirena em costen 21,90 € !! o un kilo de filet de Vedella boníssim sota casa el Quim val 35 € el kilo.

– NO m’agrada pagar 32 € per una bosseta impressa en daurat i que , a sobre, et diguin si vull una bossa de plàstic

– NO m’agrada no saber fer bunyols a casa ( però ara mi poso)

– NO m’agrada sentir els renecs de la meva àvia de 93 anys quan li he dit que 1 kilo de bunyols val més de 5.000 ptes el kilo !!!

En resum: ens els menjarem segur i segur que estaran molt bons però amb la sensació que anar a la pastisseria és un luxe per molt pocs, s’ha acabat allò de comprar el tortellet dels diumenges. A partir d’ara els bunyols a casa. Aquí una recepta del PetitChef que, segons diuen, són Bunyols de l’Empordà.

www.vinscatalans.cat

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s