Estic indignada !!! Acabo de comprar 1/4 de bunyols de Quaresma a la pastisseria. M’agraden, és de les poques coses de pastisseria que m’agraden i, com que són un cop l’any, encara venen més de gust. Pregunto a la dependenta quin preu tenen: a 32 € el kilo !!! i afegeix… (sense que jo digués res), “pesen poc”, pesen poc? i el sucre que porten?
– M’agrada recolzar el comerç de proximitat
– M’agrada seguir les tradicions
– M’agrada comprar a la pastisseria després de tota la publicitat que sentim per la radio que hi comprem
– M’agraden els bunyols de Quaresma
– M’agrada comprar productes tradicionals, fets a mà
– M’agrada que tothom es pugui guanyar la vida però sense passar-se
Però …
– NO m’agrada que em prenguin el pel
– NO m’agrada pagar 32 € per uns bunyols quan 2 kilos de gamba argentina gegant a la Sirena em costen 21,90 € !! o un kilo de filet de Vedella boníssim sota casa el Quim val 35 € el kilo.
– NO m’agrada pagar 32 € per una bosseta impressa en daurat i que , a sobre, et diguin si vull una bossa de plàstic
– NO m’agrada no saber fer bunyols a casa ( però ara mi poso)
– NO m’agrada sentir els renecs de la meva àvia de 93 anys quan li he dit que 1 kilo de bunyols val més de 5.000 ptes el kilo !!!
En resum: ens els menjarem segur i segur que estaran molt bons però amb la sensació que anar a la pastisseria és un luxe per molt pocs, s’ha acabat allò de comprar el tortellet dels diumenges. A partir d’ara els bunyols a casa. Aquí una recepta del PetitChef que, segons diuen, són Bunyols de l’Empordà.