Let’s bo, avui sopem bolets

Avui una “recepta” ben fàcil :

– Obrir el sobre de fideuà de trompetes de la mort deshidrat.

– Afegir caldet ( pot ser de tetrabrick)

– Deixar coure

I ja tenim un plat per 2 persones, molt complert,boníssim i fàcil. La gent de Let’s Bo fan productes artesanals des de Guardiola de Berguedà, bon producte i bona gent, quasi totes les seves matèries primeres provenen de productors locals ( ben fet !!) .  També fan rissotos i bolets deshidratats, els que els han tastat repeteixen, per això ara els hem inclòs a la nostra botiga en línia .La producció es fa en una antiga masia del segle XVII que, a més a més, és un hotel rural el Jou. Fantàstic !!.

Farem un maridatge extrany, a veure què en surt, el Nox d’Emendis syrah i pinot noir : Visualment, alta capa de color cirera amb reflexos vius i tonalitat verdosa. En nas, entrada a fruita vermella que recorda la cirera i la maduixa àcida, amb notes florals. En boca, fresc i aromàtic, entrada lleugera, amb un pas per boca agradable,amb notes de maduixa àcida i lleuger record a caramel de goma.

A disfrutar

www.vinscatalans.cat

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s