Trio d’Emendis amb rostit d’ànec i figues amb vi

Ahir varem sopar rostit d’ànec amb figues fetes amb vi, ja estava preparat, què us penseu !!!, no teniem pas massa temps per fer-ho . No he trobat la recepta exacta però a la Gastroteca he trobat ànec rostit amb prunes i pinyons que, segurament, és molt semblant. Boníssim amb un contingut calòric indecent i, encara, més sucant-hi l’inevitable pa a la salseta, mhhhhhhh. Per diluir una mica el greix de l’ànec, el vi blanc és perfecte i més si té barrica. Deixem-nos de tonteries, el blanc no sempre és per peix. L’ànec combinat amb vi negre hagués quedat massa contundent.

Però ahir en varem escollir un blanc jove : el Trio d’Emendis 2009, a l’espera de rebre el 2010. Un bon vi que té Macabeu (55%), Chardonnay (20%) i Moscatell d’Alexandria (25%). Una combinació perfecte per només 8,44 € un preu més que raonable si pensem que es tracta d’un vi bo.

La nota de tast que posen la gent d’Emendis a la seva web és molt suggerent:

Visualment presenta una fina capa amb tonalitat de poma verda i matisos opacs. En nas, intensa olor floral amb records de romaní, on apareix una lleugera fruita amb notes d’almívar, destacant un darrer aroma a fulles de menta. En boca, entrada fresca amb distingides notes afruitades, pas per boca alegre, amb un reragust de fi eucaliptus i un intens aroma de boca.

Demà començaré el règim 😀

Disfruteu.

www.vinscatalans.cat

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s