Costelles de porc amb castanyes i amb Costers del Segre ecològic: Comalats

Ahir varem sopar això: costelles de porc amb castanyes, boníssim i molt adient per l’època. Com sempre, intento fer receptes senzilles que no necessitin massa temps. Us poso l’enllaç d’on la vaig treure, la web de Gallina Blanca ( per cert, en Català). Per suposat la vaig adaptar una miqueta: en lloc de bullir les castanyes, les vaig comprar en una paradeta de davant de la botiga, a uns nois que volien recollir diners per un viatge de fi de curs ( típic), però que han d’apendre a fer paperines!!!

Les pelotilles les vaig comprar fetes aquí a Vic, de les que fan per posar a la sopa torrada típica d’aquí ( un dia en posarem la recepta).

La cassola que veieu a la foto ens la varem menjar el Quim i jo !!.

El vi: ahir tocava tastar un Costers del Segre ecològic: Comalats 2005, un Carbenet Sauvignon força bo.

Es caracteritza per un color de fruits vermells i una aroma mot intensa força afruitada i floral amb un toc d’espècies tot i que aquestes aromes van variant constantment; és un vi molt curiós i divertit olfactivament.

En boca, té una entrada suau, i amb una acidesa equilibrada, omple la boca d’una forma sorprenent ,però sense deixar punts amargs o astringents i la vida d’aquest dins la boca és de llarga durada.
Apa, vagi de gust

www.vinscatalans.cat

Advertisements

2 thoughts on “Costelles de porc amb castanyes i amb Costers del Segre ecològic: Comalats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s