Novetat: la cervesa ECOLupulus, de Companyia Cervesera del Montseny

Aquest cap de setmana, la CCM ha aprofita la festa del porc i la cervesa de Manlleu per a presentar públicament la nova ECOLUPULUS, cervesa elaborada amb ingredients ecològics. I des d’avui, ja la pots comprar a l’Esperit de Vic i també a la web www.vinscatalans.cat.

L’ECOLupulus és una cervesa artesana ecològica d’estil Íber Ale. Es tracta d’una cervesa rossa d’alta fermentació, on el mestre cerveser Pablo Vijande ha volgut recrear la recepta de més èxit de la companyia, la +Lupulus, tot reivindicant un estil cerveser propi de la nostra terra (Íber Ale) que viu un moment prolífic i emergent en el sector cerveser artesà internacional.

Seguint l’essència de l’estil Íber Ale, l’ECOLupulus està adaptada als gustos del nostre país i combina tota la intensitat del llúpol amb la suavitat de la malta pilsen. El resultat és una cervesa que fa passar la set, amb notes de sabors i aromes cítrics aportats per les varietats dels llúpols utilitzats.

Les característiques d’aquesta recepta permeten beure la cervesa ben freda com se sol fer amb les cerveses Lager, però també a més temperada (10ºC) per deixar que aflorin la complexitat i la intensitat de sabors característics de la seva fermentació Ale.

Així és l’ECOLupulus, la nova cervesa ecològica de la CCM que ha nascut de l’intens treball realitzat per l’equip de la CCM amb la finalitat d’oferir una cervesa artesana per un sector emergent al nostre país: l’ecològic.

Certificada pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), organisme que acredita una elaboració que segueix les normes de l’agricultura ecològica controlant tot el procés de producció, elaboració, envasat i comercialització, i alhora garanteix el compliment del reglament d’agricultura ecològica de la Unió Europea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s