Paella de marisc amb l’Avi Ton

Avui soparem paella de marisc amb l’Avi Ton. No us explicarem com fer la paella, és un plat que permet moltíssimes interpretacions però uns recomanem acompanyar-la amb l’Avi Ton , un magnífic xarel·lo de l’Eudald Massana. Un vi blanc ecològic amb barrica que es torna sublim acompanyant-lo amb determinats plats. Tot i que no apareix a la seva web, quan l’Eudald va estar a la nostra botiga ens va recomanar maridar-lo amb plats d’ànec, us imagineu una cassoulet o un confit amb aquest vi? És fantàstic. I només per 9,33 € a la nostra botiga en línia 😀 ( deixeu-nos fer una mica de publicitat)

Us en posem la nota de tast:

Celler: Eudald Massana. Ecològic. Criança de 3 mesos en bóta. Xarel·lo.

NOTA DE TAST
Color daurat pàl·lid amb tonalitats brillants. En nas, els aromes florals (flor d’ametller) es combinen amb els de fruites madures (pinya, codony, compota) i els aromes propis de la bóta (torrats , vainilles, cafès). És un vi equilibrat amb cos i glicèric, untuós i a la vegada transmet sensació de frescor. Notes tropicals.

ELABORACIÓ
Maceració a 5 ºC durant 38-45 hores. La fermentació acaba en bótes noves de roure francès i americà. Criança durant 3 mesos en contacte amb les seves pròpies mares i on es realitza el ‘Battonage’.

MARIDATGE RECOMANAT
Formatges.
Foies.
Canapès.
Paella de marisc.
Bacallà amb pèsols i carxofes.
Carns blanques.

Disfruteu-lo !!! I rcordeu que, quan més fred sigui el vi, menys notareu els seus aromes, un vi blanc no s’ha de pendre congelat !!!

www.vinscatalans.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s