Tonyina amb vi blanc mhhhhhh

Ahir varem sopar peix, a la terrasseta del Quim, petitona però suficient per tenir un soparet a la fresca a la llum d’un fanalet. Varem fer gambes a la planxa, calamars a la romana i tonyina amb vi blanc.

Us poso la recepta de la tonyina perque va quedar boníssima i la podeu fer amb 10 minuts :

Necessiteu : tonyina ( la nostra era de la Sirena), ceba, all, oli, farigola, romaní, julivert,  oli, sal i pebre, i es clar, vi blanc.

Sofregiu la ceba i l’all amb l’oli, sense cremar-ho massa. Quan estigui , afegiu la tonyina, salpebreu i afegiu el romaní i la farigola. Quan estigui tot cuit tireu el vi blanc i deixeu reduir. Ja està… boníssim !!!

Ho varem acompanyar tot plegat amb el Cepell Blanc de l’Eudald Massana mhhh boníssim, ara ve de gust el vi fresquet.

Com que no teniem pa, el suquet de la tonyina va servir per sucar-hi les gambes mhhhh una altra delícia.

En resum un plat barat, ràpid i bo.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s