D.O. Montsant, els avals de qualitat

Tots els vins que es comercialitzen sota el nom Montsant duen una contraetiqueta numerada que n’avala l’origen. Però, què hi ha darrere de cada contraetiqueta? Dues rigoroses anàlisis de qualitat.

La primera es realitza a les instal·lacions de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI). Es tracta d’una anàlisi que garanteix que característiques com el grau, l’acidesa o el sulfurós es troben dins dels paràmetres que estableix la DO Montsant per a cada tipus de vi.

La segona és una anàlisi organolèptica que du a terme un comitè de tast format per enòlegs de la DO Montsant i tècnics d’INCAVI. Aquest comitè estudia, en un tast a cegues, les propietats visuals, aromàtiques, gustatives i postgustatives del vi.  Després de posar en comú les seves valoracions decideixen si el vi és apte o no ho és.

Passar totes dues anàlisis és indispensable perquè un vi pugui ser comercialitzat sota la marca Montsant. La contraetiqueta que ho garanteix és el nostre segell de qualitat.


http://www.mediaforis.com/domontsant/els-avals-de-qualitat/

Us recomenem els nostres vins del Montsant, especialment l’Acústic

http://www.vinscatalans.cat/epages/VinsCatalans.sf/ca_ES/?ObjectPath=/Shops/VinsCatalans/Categories/DO/Montsant

WWW.VINSCATLANS.CAT


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s