Bacallà amb vi blanc

mhhhhh fàcil i bo

Ingredients

  • 1 kg de bacallà (8 trossos de morro)
  • 1/4 de l d’oli d’oliva
  • farina
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 got de vi blanc
  • 4 grans d’all
  • julivert

Elaboració

Comenceu enfarinant el bacallà i fregint-lo en una paella amb l’oli ben calent. Reserveu-lo en una cassola de terra.
Traieu una mica d’oli, i a la mateixa paella, fregiu els alls tallats a làmines, després poseu-hi el pebre vermell (amb compte que l’oli no estigui gaire calent perquè no interessa que es cremi) i finalment el vi blanc. Doneu-hi unes voltes i tireu-lo a la cassola amb el bacallà. Espolseu-hi una mica de julivert pel damunt, poseu-ho al forn un parell de minuts i ja podeu muntar el plat. Podeu acompanyar-ho amb pebrots fregits.

Recepta extreta de http://www.clubdecuines.cat/recepta/bacalla-a-la-llauna-amb-vi-blanc/1772

Esperem que us agradi !!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s