Neix VINSCATALANS.CAT, la primera botiga en línia especialitzada en vins catalans a Osona.

Vinscatalans.cat neix amb la idea de fer accessibles per a tothom els vins i caves catalans. Des de la seva botiga de Vic, Esperit de Vic, situada a la Plaça de Santa Teresa, s’ofereix la possibilitat de rebre a casa còmodament un gran assortit de vins i caves catalans a totes les llars del nostre país en 48 hores a través de la seva nova botiga en línia.

Tot i que als Països Catalans som grans productors de vins i caves, molts d’ells amb qualitats excepcionals, la tradició ha fet que no siguin tan coneguts com es mereixen i molt més apreciats a fora. És per això que el catàleg de VINSCATALANS.CAT es vol centrar a disposar d’una gran varietat de vins elaborats a casa nostra, amb una especial atenció als vins i caves de producció ecològica. Els seus creadors, la Marta i en Quim volen fer servir les noves tecnologies per configurar un assortit especialitzat a través de les suggerències i comentaris que tothom els pot fer a través del facebook o el blog que han creat: al final un vi és com un perfum i tothom l’interpreta diferent depenent del moment que viu.

vinscatalans.cat està adherida al programa europeu “Wine in Moderation” que promou el consum responsable del vi. Formen part d’aquest programa productors, comerciants i empreses relacionales amb el mon del vi i implicades en promoure la cultura del vi per gaudir-ne sense excessos.

Vic, 14 de juliol de 2010

Pl. Santa Teresa, 3, baixos – 08500 VIC

esperitdevic@gmail.com

Tel. 93 886 95 57

Anuncis

One thought on “Neix VINSCATALANS.CAT, la primera botiga en línia especialitzada en vins catalans a Osona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s