Receptes amb vi: calamars farcits amb vi blanc

Ingredients
– 4 calamars frescos
– 6 tomàquets
– 2 cebes
– 1 gra d’all
– 200 gr. de pernil serrà a daus
– 1 got de vi blanc
– Sal
– Pebre

Preparació
– Netejar els calamars reservant les aletes.
– Salteja al pernil amb les aletes, les cebes i l’all tot ben picat i salpebrat.
– Escaldar els tomàquets, pelar i triturar, per tal que quedi una salsa.
– Omplir els calamars amb el saltat anterior i tancar amb un escuradents.
– Posar-los en una safata de forn i cobrir-los amb la salsa de tomàquet i ruixar per sobre amb el vi blanc.
– Tapar amb un paper d’alumini i cuinar al forn a 180 º, durant mitja hora.

Consells
– Molt important tancar els calamars amb un escuradents i també cobrir amb el paper d’alumini.
– Recordeu que els calamars s’encongeixen a l’hora de cuinar-

Contribuïu a millorar la traducció:
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s