Receptes amb vi: préssecs al vi

Avui, canviem les peres pels préssecs, us proposem una recepta clàssica una mica diferent que hem trobat a la web de Cuina x solters que feia el Ismael Prados a TV3 http://www.tv3.cat/cuinaxsolters/receptes/recp149486848.html
Necessiteu
1,5 Kg préssec de carn forta ( de vinya)
500 g de sucre
1 canó de canyella
1,5 l de vi negre de bóta amb grau  ( el vi a granel de la nostra botiga és ideal ;D)
la pell d’una llimona i d’una taronja
Preparació:
1. Reduïu el vi negre amb el sucre, la canyella i la pell dels cítrics, a foc lent .
2. Peleu i trossegeu els préssecs. Reserveu-los en un bol gran.
3. Quan el vi ja no faci olor d’alcohol, aboqueu-lo damunt dels préssecs i deixeu-ho macerar ( estan més bons el 2on o 3er dia de maceració que no pas menjats inmediatament)Plat energètic i bon reconstituent. Indicat en anèmies. Tònic i depuratiu. Digerible. Plat recomanat per esmorzar, berenar o com a postres. De postres, pot acompanyar un plat de carn o pollastre amb verdura.

“Vagi de gust”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s