Receptes amb vi: gelea de vi

Hola gent amb Esperit !!! Aquesta ambé és original : gelea de vi negre mhhhhhhhh. Podeu utilitzar el nostre vi a granel negre sec de l’Empordà ;D i el nostre pebre en gra
Temps de preparació: 5 minuts
Temps de cocció: 30 minuts
Temps total: 35 minuts

Ingredients:
2 tasses de vi negre sec
1 cullerada de escalunyes, picades
1-1/2 culleradetes de pebre mòlt gruixut
1 dent d’all picadet
325 gr de gelea de grosella o similar

Preparació:
En una cassola petita, poseu el vi fins que bulli. Afegiu les escalunyes, el pebre i l’all i deixeu-ho bullir fiins reduir el vi (necessitareu prop de mitja hora  per reduir el vi, heu d’aconseguir un xarop molt espès). Sobretot que no es cremi !!

Retireu l’all. Barregeu el xarop amb la preparació de la gelea (seguint les indicacions del fabricant), escalfeu la barreja i remeneu-la fins que estigui ben desfeta. Poseu la en un recipient i a la nevera tota una nit. Podeu acompanyar-la de maduixes, panses…

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s