Receptes amb vi: Pastanagues amb Amaretto

Hola gent amb Esperit. Avui una recepta una mica més “exòtica” : Pastanagues amb Amaretto, tot i que l’Amaretto no és un vi, també el podeu trobar a la botiga:D  l’Amaretto és un licor d’ametlles d’origen italià molt bo com a digestiu. Aquí teniu doncs la recepta, necessiteu 10 minuts per preparar-la i 10 minuts més per fer-la:
Ingredients:
1 / 4 tassa d’Amaretto o d’estracte d’ametlla
500 gr pastanagues fresques, tallades i pelades
4 cullerades petites de mantega
1 / 4 tassa de licor d’amaretto (es pot substituir una culleradeta d’extracte d’ametlles)
1 / 8 culleradeta de canyella en pols
Un grapat d’ametlles torrades
Sal i pebre blanc al gust

Preparació:
Tallar les pastanagues en forma de monedes . Col loqueu les pastanagues en una paella amb la mantega i cou-lrd a foc lent amb al voltant de 3 minuts, remenant una mica. Afegeix l’amaretto, la canyella, la sal i el pebre. Continueu cuinant a foc lent fins que les pastanagues estiguin suaus però no recuites. Afegiu les ametlles torrades trinxadetes i ja podeu servir el plat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s