Alimentària 2010: vins catalans al món

S’ha notat la crisi aquest any : menys expositors i stands més petitons però varem trobar coses interessants.
Fa ràbia comprobar com els cellers catalans estan molt ben valorats fora del nostre país, molts d’ells exporten des de fa anys a tot el mon. Moltes vegades més del 70 % de les seves produccions van al mercat fancès, alemany, anglès.. , mentre que els costa molt entrar al mercat català. Si són bons per ells perquè no ho són per nosaltres? No ho sabem apreciar. Un exemple és el Celler Piñol de Batea amb D.O. Terra Alta i un assortit de vins elegants tant de sabor com en la presentació, amb vins premiats a tot el mon Montreal, Shanghai, Bruseles… i amb uns dolços sublims. És increible, no?  La culpa és nostra perque quan anem als restaurants ens quedem amb els primers de la llista que són riojes.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s