Tast d’Emendis a l’ESPERIT DE VIC (04/03/2010)

Estem preparant un nou tast :

a l’ESPERIT DE VIC estem preparant una sessió de tast de vins per al proper divendres 12 de març a les 9 del vespre.

En aquesta sessió comptarem amb la presència dels professionals del celler EMENDIS, de la DO Penedès, que ens explicaran el procés d’elaboració dels vins i ens guiaran en el tast dels vins i caves del seu celler.

El tast inclourà els vins i caves que degustarem, un pica-pica per acompanyar-ho i una ampolla de vi del celler presentat per emportar-vos a casa. El preu de la sessió serà de 15 €.

Com que les dimensions del local són limitades, us preguem que si esteu interessats a assistir-hi ens ho feu saber tan aviat com sigui possible, ja que un cop tinguem plenes les places disponibles haurem de tancar les inscripcions.

Per a les inscripcions, podeu adreçar-vos a l’ESPERIT DE VIC o bé podeu fer-ho per correu electrònic (esperitdevic@gmail.com) o per telèfon (93 886 95 57 / 606 26 17 34)

EL CELLER:

Emendis directe del Penedés. Elaboradors de vins des de 1186, la tradició feta vi. Emendis fou la pimera dona que va viure a la finca i la font d’inspiració dels seu vins.

La Finca Emendis disposa de 48 hectèàrees de vinyes de terres argiloses, pobres en matèria orgànica, calcàries i amb un alt component de magnesi que aporten als seus vins l’acidesa necessària per gaudir de la frescor en els vins blancs i caves i una bona estructura per la criança dels vins negres.
Cultiven 12 varietats de vinyes
  • Varietats blanques: Macabeu, Xarel·lo, Parellada, Chardonnay, Moscatell d’Alexandria (gra gran) i Moscatell de Frontignac (gra petit)
  • Varietats negres: vinyes de més de 35 anys d’Ull de llebre i Merlot,Cabernet Sauvignon, Pinot Noir la varietat experimental Marselan  i Monastrell.
  • Us hi esperem!

    Anuncis

    Deixa un comentari

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

    Twitter picture

    Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

    Facebook photo

    Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

    Google+ photo

    Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

    Connecting to %s