Emendis i l’Esperit de Vic organitzen un maridatge al Gurri Xic (08/03/2010)

Ahir diumenge, varem fer el nostre primer maridatge combinant els plats del restaurant el Gurri Xic amb els vins i caves Emendis del Penedés.Tot va començar amb el cava Brut Rosé d’Emendis (100% Trepat) , una manera diferent per iniciar un àpat, ideal com a copa o cocktail. Entre troç de pernil i troç de formatge varem tastar el deliciós vi blanc Trio on hi podem trobar el predomini del macabeu acompanyat de muscat i chardonnay. Lluís, l’enòleg de d’Emendis, ens va seguir guiant en el tast d’aquest celler amb el vi Mater, negre 100% merlot que, acompanyat del deliciós xai cuinat a l’argentina del Gurri Xic, varen arrodonir l’àpat. Però encara quedaven més sorpreses : el cava Imum un brut nature reserva sublim que va fer les delícies dels assistents. Per acabar totes les parelles es varen endur una ampolla de regal d’un vi d’aquest celler. Moltes gràcies a tots els assistents, esperem veure’ns aviat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s